vulcano

Voor de Prikkelzinnen van 26 januari 2019 – “Talk dirty to me, baby!”

PARCO ARCHEOLOGICO DI POMPEI, 9 AM

Mijn rondleidingen waren ongeschikt voor mensen met een zwak hart of een orthodoxe moraal. De confronterende kant van het oude Pompeï was mijn domein. Ook nu was er slechts een handjevol toeristen dat zich had laten verleiden tot een tour die ik de naam ‘Graffity under the vulcano’ had gegeven. Aanwezig: een beleefd Zwitsers echtpaar op leeftijd, een gezette Duitser met een t-shirt van Rammstein, twee giechelende Koreaanse meiden met vlechtjes en een ruitjesrok, en een aantrekkelijke Nederlandse vrouw wier hakken me te hoog leken voor de kasseien van de zo tragisch verwoeste stad. En natuurlijk een Amerikaans stel, van middelbare leeftijd op spierwitte tienersneakers. Zij hielden het vol tot aan het tweede voorbeeld. Dat was  een hartekreet van tweeduizend jaar oud, gekrast in de steen van het peristylium van het ‘Huis van de Zilveren Bruiloft’:

PEDICARE VOLO

“What does that mean?” vroeg de vrouw van het stel.
I want to ass-fuck,” antwoordde ik stoïcijns.
“Oh my God!” Ze draaiden zich geschokt om en liepen terug naar de uitgang.

Ofschoon ik dat soort reacties vaker meemaakte, was het in het geheel niet mijn bedoeling mijn gasten te shockeren. Ik probeerde ze uit te leggen dat de oude Romeinen gewone mensen waren, die dezelfde verlangens, boosheid, ergernissen en verliefdheden hadden als wij. Boeren, soldaten, kooplui en slaven die de verleiding niet konden weerstaan hun gedachten en fantasieën – inclusief anale seks – te vereeuwigen in steen of in hout. Dat de plotselinge uitbarsting van de Vesuvius in het jaar 79 hun schrijfsels zo goed had geconserveerd gaf een unieke inkijk in de beslommeringen van de gewone man en vrouw in de straten van de oude stad. Veel van die antieke graffiti had inderdaad een obsceen karakter, en ik probeerde de reden daarvoor te verduidelijken met een verwijzing naar de platte inscripties en seksistische grappen op de muren van hedendaagse cafétoiletten.
In het kader van een studieproject van de Universiteit van Napels had ik in de afgelopen jaren de talloze opschriften in Pompeï geïnventariseerd, gecategoriseerd en historisch en taalkundig geduid. Het was een niche in de wetenschap, en al gauw werd ik gezien als de expert op een gebied dat eigenlijk niemand interesseerde. De rondleidingen vond ik gewoon plezierig; ze gaven me de kans te ontsnappen aan de duffe academische wereld die me dagelijks omringde. Uit ervaring wist ik dat het sluitstuk van de tour – de opschriften in het gebouw dat ooit een bordeel was – de deelnemers het meest zou laten blozen.

TESTIS EGO SUM HIC FELATUR – Ik ben getuige: hier wordt gepijpt.
EULALE BENE VALEAS CUM VERA TUA CONIUGE ET BENE FUTUI EAM – Eulalus, het beste voor jou en je echtgenote Vera; ik heb haar trouwens goed geneukt.
SECUNDUS FELATOR RARUS – Secundus, je bent een zeldzaam goede pikzuiger.
LINGE LAIDE CUNNUM – Lik Lais’ kut!

De Koreaanse meisjes sloegen na mijn vertalingen vol ongeloof een hand voor hun mond, de Rammsteinduitser schudde van het lachen, en het ernstige Zwitserse echtpaar boog voorover naar de inscripties om nauwkeurig te controleren of mijn interpretatie van het vulgaire Latijn wel klopte.
Aan het einde van de rondleiding ging iedereen zijns weegs, behalve de mooie vrouw met de hoge hakken. Ze bleef nog even bij de laatste tekst staan, draaide zich toen om en stapte op me toe.
“Dat was een indrukwekkende hoeveelheid dirty talk.”
Ik haalde glimlachend mijn schouders op.
“Er staat wat er staat. Ik kan het niet mooier maken dan het is.”
“Voor mij is het mooi genoeg,” zei ze. “Ik heb het warm en mijn voeten doen pijn. Heb je zin om samen wat te drinken?”
Ik was verrast door haar directheid. Ze wachtte mijn antwoord af terwijl ze zich vooroverboog en met een zucht van verlichting haar schoenen uittrok.
“Nou?”
“Eh…waarom niet eigenlijk. Hoe heet je?”
“Geloof je me als ik zeg dat ik Laïs heet?”
Ze zette zich in beweging, blootsvoets in haar gele zomerjurk, haar schoenen in haar rechterhand.

HOSTERIA POMPEI ANTICA, 11AM

Ze boog haar hoofd lichtjes, sloot haar rode lippen om de glasrand en nam een slokje van haar gin-tonic.
“Is het niet wat vroeg voor alcohol?” vroeg ik.
Ze zette het glas op tafel en rechtte haar rug. Ik keek naar haar borsten.
“Zegt de knappe gids die om negen uur vanochtend al over kontneuken en pijpen begon.”
“Dat was wetenschap,” reageerde ik zo nuchter als ik kon en dronk van mijn cappuccino.
Mijn antwoord leek geen indruk te maken.
“Misschien is ook mijn gin-tonic wel een onderdeel van een wetenschappelijk experiment, Max. Niet te snel oordelen. Los daarvan, ik hou wel van een lichte roes in de ochtend als ik in den vreemde ben.”
Ik krabde mijn wang, wenkte de ober en bestelde een biertje. Laïs straalde.
“Je hebt een open mind, dat bevalt me,” zei ze tevreden. “Net als het feit dat je van vieze praatjes houdt.”
Ik moest lachen.
“Ik ben een letterkundige. Ik vertaal alleen maar. Wat er staat doet me niet veel. Ik ben geïnteresseerd in de geschiedenis, verder niet.”
“Het doet je niet veel? Kom op. Vind je het niet fascinerend dat drie woorden, lang geleden in een muur gekrast, mensen nu nog kunnen shockeren?”
“Je hebt een punt. Wat doe jij eigenlijk, Laïs?
Ze had lachrimpeltjes om haar mond en haar ogen glansden bij het horen van die naam. Toen werd haar gezicht wat ernstiger.
“Stervensbegeleiding. Ik ben, zou je kunnen zeggen, voortdurend omringd door de dood. Daarom moet ik er af en toe tussenuit en de teugels laten vieren. Rondtrekken door Italië. Eten en gin-tonic drinken. Flirten met een leuke man.” Ze legde haar hand even op de mijne.
“Ben je aan het flirten?” Ze droeg een zilveren ring in de vorm van een slang.
“Arme Max. Had je dat niet door dan? Klop die stofwolken uit je hoofd. Daar kan ik je wel een beetje bij helpen. Behalve van de dood weet ik ook iets van het leven.”
Ik kreeg steeds meer plezier in haar aanwezigheid en merkte dat ik het warm had.
“Weet je wat Max? Laten we wat leuks doen vandaag. Gewoon, een beetje van het leven en elkaar genieten. Of heb je andere plannen?”
Ik deed alsof ik in gedachten mijn agenda checkte maar had die mentaal al leeggemaakt.
“Dat is een leuk idee.”
Laïs straalde.
“Mooi zo. Zul je vieze dingen tegen me zeggen?”
“Het houdt je wel bezig hè?”
“Ja. Ik hou ervan. Jij weet het als geen ander: woorden overleven de dood.”

RITZ CARLTON GOLF RESORT NAPOLI, 5 PM

“Wil je dat je fantasie werkelijkheid wordt?” vroeg ze.
Ik schrok even.
“Welke fantasie?”
“Jij fantaseert over mij. Ik fantaseer over jou. Jij vraagt je af hoe het is om me te neuken. En ik, ik vraag me af hoe je lichaam voelt als je me neemt. Of je teder bent, of juist ruw. Het antwoord op die vragen is dichterbij dan je denkt. Als je het wil.”
De middag in Napels was erg aangenaam geweest. Het was lang geleden dat ik me zo ontspannen had gevoeld in de aanwezigheid van een ander, in jaren had ik niet zo’n plezier gehad. Nu, in de gang van haar hotel, voor haar kamerdeur, had ik me eigenlijk neergelegd bij een afscheid. Dat dat niet logisch was had moeten begrijpen. Haar directheid haalde me terug in de werkelijkheid.
“Bedoel je…”
“Je weet precies wat ik bedoel,” onderbrak ze me. ”Ik weet wat jij wilt en ik wil het ook.”
Ze zette een paar passen achteruit en leunde met haar rug tegen de deur van haar kamer. Ze rechtte haar rug en streelde de blanke huid boven haar borsten.
“Je mag rustig nee zeggen, daar is niets mis mee. Maar ontken niet dat ik je nieuwsgierig maak, ik weet dat dat zo is. Ik draai er toch ook niet omheen? We hebben elkaar gewoon zitten opgeilen.”
Ze had gelijk. De middag was gevuld geweest met flirterige plagerijen en onuitgesproken beloftes, met vluchtige aanrakingen die niet toevallig waren en die het verlangen naar een verdieping nauwelijks verhulden. Ze wond me op.
Zonder mijn blik los te laten stroopte Laïs haar gele jurk op. Ik zag de lichte huid van haar dijen en het kanten slipje tussen haar benen. Haar adem stokte toen ze haar hand in haar slipje liet glijden.
“Vind je het mooi?” vroeg ze zacht. “Het windt me op me als je naar me kijkt terwijl ik mezelf streel, Max.”
Er stroomde een warme gloed door mijn lichaam van mijn hoofd naar mijn kruis. Ieder woord was raak, en ze wist het. Toen stopte ze met de beweging van haar vingers. Ze trok haar jurk glad en stapte op me toe. Met haar gezicht dicht bij het mijne keek ze diep in mijn ogen.
“Ik ben nat, Max. Door jou. Wil je weten hoe erg? Dan hoef je maar twee dingen te doen. Uitspreken wat je wil en met me mee naar binnen gaan.”
Ze streelde me met twee vochtige vingers over mijn wang. Een merkteken. Ik snoof haar bedwelmende geur op en omhelsde haar. Zo stonden we even roerloos, haar warme lichaam tegen het mijne. Ik bracht mijn hoofd naast het hare.
“Wat wil je? Zeg het!” beval ze. In mijn hoofd sprong een slot los.
“Ik ben geil op je,” siste ik in haar oor. “Ik wil je. Ik wil je ruiken, ik wil je proeven. En ik ga echt niet wachten tot we in je kamer zijn om te voelen hoe nat je bent.”
Ik duwde Laïs met haar rug tegen de kamerdeur en tilde met een hand haar been op. Met mijn andere hand gleed ik in haar slipje.
“Oh god!” kreunde Laïs. Ze greep zich vast in mijn haar en duwde haar onderlichaam tegen mijn vingers in een ongecontroleerd ritme. Ondertussen zoenden we, ruw en ongeduldig. Toen stopte ze haar beweging. Hijgend pakte ze mijn arm en bracht mijn hand naar haar mond. Samen likten we haar vocht van mijn vingers.
“Zo smaakt mijn kutje, Max. Ik weet dat je meer wil proeven. Kom.”
Ze liet me los, graaide in haar tas naar de keycard en opende de deur.

De deur viel in het slot. Haar suite was ruim. We waren alleen. Ze posteerde zich weer tegen de muur, haar armen achter haar lichaam.
“Wat ga je nu met me doen?” Haar stem was zacht.
Ik knielde vóór haar en stroopte haar jurk omhoog.
“Je slipje uittrekken.” Ik pakte het textiel rond haar heupen vast en trok het met een ruk naar beneden. Haar adem stokte even van de abrupte beweging. Ze stapte met één been uit het slipje.
“Maar niet helemaal.” Ik liet het minuscule stukje kant om haar andere enkel liggen. “Ik wil dat het hier bungelt, nog een beetje aan je lichaam. Als teken van je ongeduld om gelikt te worden. Doe je benen wijd.”
Ze deed wat ik vroeg en ik hielp haar door haar linkerbeen te ondersteunen. Ik liet mijn tong tussen haar vochtige lippen glijden en likte haar. Rustig eerst, maar sneller en heftiger naarmate ze me met de bewegingen van haar bekken aanmoedigde. Laïs trok met een ruk de bovenkant van haar jurk kapot en stroopte die af tot op haar heupen. Ze herhaalde dat met haar beha.
“Wil je me zo Max?” vroeg ze venijnig. “Mijn kleding van me afgegrist als een hitsig dier? Als een geil meisje dat niet kan wachten om genomen te worden?”
Ik kwam rechtop. Terwijl ze me haastig ontkleedde keek ze me aan, alsof ze wachtte op een antwoord. Gelijktijdig pakten we elkaar beet. Zij omklemde mijn harde pik, ik haar bruine lokken.
“Dat niet alleen,” zei ik. “Ik wil dat je ziet hoe ik je neuk.”
Ze liet zich gewillig aan haar haren naar het bed leiden.
“Kniel voor me.”
Ze deed wat ik haar opdroeg. In de spiegel aan de wand vóór haar vonden onze blikken elkaar.
“Vertel me wat je ziet,” zei Laïs zacht terwijl ze haar ogen sloot.
Ik streelde haar billen en spreidde ze zachtjes. Ze glinsterde. Haar lichaam was pure opwinding geworden.
“Een geil hitsig meisje. Zo mooi.”
“Neuk dat meisje hard en diep, Max. Neuk haar tot ze schreeuwend komt.”
Laïs hield haar adem in toen ik mijn pik diep in haar liet glijden. Terwijl ik het ritme opvoerde werden onze woorden dierlijke kreten van lust. Haar borsten deinden op het ritme van mijn stoten, ik verankerde mijn vuist opnieuw in haar haar en trok haar hoofd omhoog, dwong haar te kijken naar de beelden in de spiegel die ze zo graag wilde zien. Het waren ook onze blikken die ons over de rand duwden. Laïs gilde en duwde zich nog één keer naar achteren, zo ver mogelijk om mijn harde schacht heen. Ik greep haar stevig bij haar heupen vast en kwam in haar klaar.
Toen de storm van onze lichamen wat was geluwd maakte ze zich van me los en draaide zich een halve slag. Nog steeds wijdbeens op haar knieën kuste ze me, draaide toen haar hoofd om naar de spiegel. Samen keken we hoe mijn zaad langs haar gezolllen schaamlippen op het laken droop.
“Zó geil,” fluisterde ze. “Weet je wat ik nu zou willen?”
Ik streelde haar gezicht.
“Vertel”.
“Linge Laide cunnum.”
“Je zou rondleidingen kunnen geven,” zei ik, en deed wat ze me opdroeg.

Prikkelzinnen

Advertenties